lørdag den 7. marts 2009

Billige Havemøbler

Så er det snart tiden til at finde havemøblerne frem igen. Hvis du skal ud og købe nogle nye havemøbler, så læs med her, og få et overblik over de bedste og billigste havemøbler.


Vi elsker alle sammen sommeren, for så bliver det tid til at komme ud på teressen, i haven, på stranden osv. og hygge os i det danske sommervejr. Det betyder som sagt også, at det er ved at være tiden til at finde ens have møbler frem igen.
Denne blog handler om hvor du finder de billigste og bedste havemøbler på markedet, om hvordan du skal vedligeholde dine møbler og meget mere, som kan hjælpe dig til at få det optimale ud af dine møbler til haven.


Plast havemøbler
Plast havemøbler er som regel de billigste, hvilket især er en fordel, hvis man ikke har en masse penge at bruge. Der er dog meget stor forskel på de havemøblerne i plast, og hvis man vil give lidt ekstra, og købe dem i formstøbt plast, så får man virkelig nogle kvalitets havemøbler. En anden fordel ved plasthavemøbler, er at de stort set er vedligholdelsesfrie.

Træ havemøbler
Havemøbler i træ er som regel de dyreste, men også her er der forskel på kvaliteten, og dermed også prisen. Man kan få nogle fantastisk flotte designer havemøbler, hvis man har råd til det. Men træhavemøbler er dog sjældent vedligeholdelsesfrie - man skal være indstillet på at de skal have noget træbeskyttelse eller olie, men så har man også havemøbler til de næste mange år. Hvis man ønsler den højeste kvalitet indenfor træ havemøbler, så er det havemøbler i teaktræ, man bør gå efter. Teaktræ er en meget robust træsort, og kan holde i mange år.

Polyrattan havemøbler
Polyrattan eller kunstflet er det nyeste og mest moderne indenfor havemøbler. Også her er der mulighed for at finde nogle utrolig flotte have møbler. Prismæssigt ligger de over plast møblerne, og i nogle tilfælde er de også dyrer end træ havemøblerne. Men polyrattan havemøbler er helt vedligeholdelsfrie, og man kan sagtens have dem stående udendørs hele året. Skulle det være nødvendigt, er de som regel flotte nok til at de kan bruges indenfor i perioder.